Update over onze nieuwe loods

Mark Heutink
5 april 2022

Leuk dat jullie weer tijd vrijmaken om ons blog te lezen. We zouden een hele uiteenzetting kunnen maken over de huidige politieke perikelen, maar we zijn een autobedrijf en zullen ons dus ook focussen op exclusieve auto’s en auto-gerelateerd nieuws.

De voortgang van de verbouwing van de loods loopt gestaag door. Vorige week is de keuken geïnstalleerd, en op een paar puntjes na helemaal gereed voor gebruik.

In de tweede week van april wordt de nieuwe vloer gestort. Dat is een belangrijke mijlpaal voor The Engine Room, aangezien we hierna eindelijk de banken, televisies, lampen en tafeltjes in de loods kunnen zetten.

Ohja, en niet te vergeten, de auto’s zelf 😉

Einddatum

We verwachten eind april klaar te zijn met de verbouwing en dan gaan we 1-2 weken testdraaien om alle kleine obstakels te verhelpen, zodat we voor onze Grand Opening helemaal klaar zijn.

Voor de specifieke datum van de opening krijgen klanten van The Engine Room apart nog een uitnodiging. Hou je email dus komende tijd in de gaten. We hebben enkele registers opengetrokken, en verwachten dat het een spetterend feest wordt met een aantal leuke verassingen, zowel de presentatie van de opening als de collectie.

Hieronder enkele foto’s van de voortgang van de verbouwing. Zoals je ziet zijn we al een heel eind, maar nog lang niet klaar.

Keep you posted. Volg onze socials voor meer updates of neem contact met ons op voor meer informatie over de opening / collectie auto’s die we op dit moment voor je hebben staan.