The Engine Room Logo

Over ons

The Engine Room

The Engine Room is ontstaan uit onze passie voor exclusieve auto’s. Als erkend handelaar en exporteur op het gebied van exclusieve auto’s hebben we ons door de jaren heen gespecialiseerd in het allerhoogste segment van de automarkt. Ons streven naar een verbinding met de klant en het vinden van de perfecte auto heeft geleid tot het ontstaan van een unieke gemeenschap, waar liefhebbers van buitengewone automodellen samenkomen en hun enthousiasme delen.

Een wereldwijde gemeenschap van autoliefhebbers

Onze gemeenschap is de kern van alles wat we doen. Hier komen professionals en gepassioneerde autoliefhebbers samen, verbonden door een gedeelde liefde voor exclusieve auto’s. Met ons uitgebreide netwerk kunnen we zelfs de meest zeldzame en exclusieve modellen vinden, waar dan ook ter wereld. Daag ons uit. We hebben al binnen enkele dagen beet.

Exclusiviteit op maat

Bij The Engine Room draait alles om jou en jouw autodromen. We geloven in een persoonlijke benadering, waarbij we elke klant individueel leren kennen om hun unieke autowensen te begrijpen en te vervullen. Of het nu gaat om een specifiek model dat niet in onze showroom staat, we zullen jouw droomauto vinden en precies zoals gewenst leveren. Alles kan, niets is te gek.

Ontdek The Engine Room: waar autodromen werkelijkheid worden

Stap binnen in onze showroom en laat je meeslepen door ons uitgebreide assortiment exclusieve automerken, waaronder Audi, BMW, Ferrari, Land Rover, en Porsche. Bij The Engine Room maken we van autodromen werkelijkheid en streven we ernaar om elke klant een ervaring te bieden die zijn verwachtingen overtreft.

Word lid van onze community

Sluit je aan bij The Engine Room in Amsterdam en ontdek de wereld van exclusieve auto’s. Of je nu een echte autoliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar jouw droomauto, bij ons ben je aan het juiste adres. Maak deel uit van onze community en ontdek een wereld waar luxe en prestaties samenkomen.

Mark Heutink

Mark Heutink | The Engine Room

Jelle Meijering

Jelle Meijering | The Engine Room