The Engine Room Logo

Consignatie verkoop

Consignatie verkoop

Wil jij je auto niet inruilen, maar wel verkopen? Als je je auto verkoopt aan een autohandelaar krijg je meestal een erg lage prijs voor een auto. Daarom is onze consignatie verkoop een perfecte oplossing voor jouw exclusieve auto. Een particuliere verkoop van je exclusieve auto levert je namelijk vaak een stuk meer geld op. 

Deze service bieden wij voor onze klanten ook aan. Uiteraard gaat het hier wel om echte ‘auto’s voor liefhebbers’. Geen auto’s die je dagelijks rond ziet rijden, maar de exclusieve auto’s waar menig autoliefhebber warm van wordt. Wij kennen de automotive branche uit onze duim, en hebben een groot bereik binnen ons netwerk aan potentiële kopers. Heb jij een dergelijke auto die je wil verkopen voor een mooie prijs? Neem dan contact met ons op.

Mark Heutink

Mark Heutink | The Engine Room

Jelle Meijering

Jelle Meijering | The Engine Room

Wat is consignatie verkoop van je auto?

Bij de consignatie verkoop van je auto nemen wij alle zorgen uit handen. Wij zorgen dat de auto er weer uit komt te zien alsof hij gloednieuw is (indien nodig). Vervolgens zetten wij de auto volledig in de spotlights, online en offline. Hierdoor zullen veel potentiële kopers jouw auto langs zien komen, waardoor deze meer zal opleveren. Bij de verkoop van je auto leveren wij de koper verschillende mogelijkheden waardoor deze voor een grotere doelgroep aantrekkelijk is. Denk hierbij aan inruil, garantie en financiering. Lees meer