Wij zijn “The Engine Room”

Mark Heutink
9 juli 2021

We heten u welkom bij The Engine Room, wij verkopen auto’s uit het luxe segment. Onze focus ligt met name op jong gebruikte sportwagens en SUV’s. We zijn gevestigd op de Zuidas, het financiële hart van de mooiste stad ter wereld: Amsterdam. Bij The Engine Room richten we ons op het totaal verzorgen van uw automotive behoeften.

Onze auto’s

We hebben een fijn aanbod van jong gebruikte exclusieve auto’s, maar het kan natuurlijk zo zijn dat die net niet voldoen aan uw specifieke wensen. Laat u niet weerhouden om toch contact met ons op te nemen! Dankzij ons uitgebreide netwerk en vele jaren ervaring hebben we uw auto zo gevonden.

Of u nu de nieuwste Porsche 911 zoekt, een fijne Range Rover Sport of een luxe Bentley Continental: wij hebben de contacten om exact de door u gewenste auto te vinden. Als deze niet in eigen land staat dan kunnen we deze voor u importeren. We zijn een nieuw bedrijf, maar onze mensen gaan al jaren mee en hebben uitgebreide ervaring met de inkoop en verkoop van auto’s, met name op het vlak van import en export.

Wij denken aan alles

We regelen niet alleen uw nieuwe auto, maar ook alles wat daarbij komt kijken. We helpen u met de aanschaf van de auto en de eventuele financiering. Ook kunnen we u helpen de juiste vorm van autolease te kiezen en de verzekering in orde te maken. En weet u al waar de auto komt te staan, of heeft u wellicht stalling nodig voor uw exclusieve auto?

Bij The Engine Room geeft u alle zorgen uit handen. We hebben bij The Engine Room bovendien veel ervaring en kennis van fiscaliteit. We kunnen u precies vertellen hoe u uw geld optimaal investeert in een auto. BPM, bijtelling en andere vormen van belasting kennen voor ons geen geheimen. Bovendien hebben we een netwerk, deels bestaande uit onze eigen klanten, die u op al deze vlakken verder kunnen adviseren. Ook dat is een voordeel van The Engine Room, want we zijn meer dan een autobedrijf.

Meer dan een autobedrijf

We zijn bij The Engine Room meer dan gewoon een autobedrijf. Als u bij ons een auto koopt bent u automatisch lid van ons netwerk. Dat betekent dat u toetreedt tot een groep mensen die gelijkgezind zijn. Onze klantenkring bestaat uit advocaten, ondernemers, accountants, mensen die gelijkgestemd zijn. We organiseren regelmatig besloten bijeenkomsten, tourritten en uitstapjes voor deze gewaardeerde klanten. Zo verbinden we onze klanten met elkaar en bieden we een meerwaarde ten opzichte van andere bedrijven. Zoals gezegd: we zijn méér dan gewoon een autobedrijf.

Vestiging The Engine Room

Over enkele maanden openen we onze showroom op een spectaculaire maar uiterst discrete plek op de Zuidas. Een plek die alleen bekend is onder onze klanten. Niet omdat we niet gevonden willen worden, maar omdat we onze klanten graag de hoogst mogelijke service en aandacht willen geven. Daarom werken wij ook alleen op afspraak, zodat we u optimaal kunnen helpen, zonder ongewenste verstoringen en aandacht.

The Engine Room is de plek waar we op uitnodiging alle tijd voor u nemen, één op één.