The Engine Room Logo

Opening nieuwe showroom

Opening

Op de avond van 19 mei 2023 werd de langverwachte openingsborrel gehouden bij de splinternieuwe showroom van The Engine Room aan de rand van Amsterdam. Het evenement trok een opmerkelijke menigte, bestaande uit klanten, vrienden, auto-enthousiastelingen en potentiële klanten van The Engine Room.

Bij aankomst werden gasten begroet door het vriendelijke personeel van The Engine Room en enkele hostessen die klaarstonden met welkomstdrankjes en hapjes. De sfeer was levendig, met muziek op de achtergrond en opwinding in de lucht over de nieuwe toevoeging aan de autodealerscene van de stad.

De showroom van The Engine Room straalde moderniteit en exclusiviteit uit, met glimmende nieuwe voertuigen die in het licht fonkelden en de nieuwste technologische snufjes tentoonspreidden. Van een Spyker Double Twelve tot de nieuwste Audi RS6, voor elke gast was er wel een auto om even bij stil te staan.

De gasten werden uitgenodigd om de verschillende modellen te verkennen, van de populaire Range Rover P440e modellen tot collectors items als een Spyker Double Twelve, Ferrari Testarossa en McLaren 765LT. Onder begeleiding van deskundige verkopers die enthousiast de kenmerken en voordelen van elk model uitlegden.

Naast het bewonderen van de auto’s konden gasten ook genieten van interactieve presentaties en demonstraties van de nieuwste autotechnologieën, zoals geavanceerde veiligheidsfuncties, autonome rijmogelijkheden en geïntegreerde infotainmentsystemen in de formule 1, welke dit jaar werk verzorgd door Guido van de Garde en Mark Koense.

De openingsborrel bood ook een uitstekende gelegenheid voor netwerken, met tal van lokale ondernemers en belanghebbenden uit de automotive-industrie die samenkomen om de nieuwste ontwikkelingen in de sector te bespreken en potentiële samenwerkingen te verkennen.

Al met al was de openingsborrel van een groot succes, waarbij gasten niet alleen werden getrakteerd op een gezellige avond vol entertainment en culinaire hoogstandjes, maar ook de kans kregen om de innovatieve wereld van moderne auto’s te verkennen en te ervaren.

Een veelbelovende start voor The Engine Room welke een prominente speler wil worden in de exclusieve automarkt.